ZORG

De sector die zorgdraagt voor onze kwaliteit van leven, zowel zakelijk als prive

De zorg in Nederland staat voor een flinke uitdaging om deze betaalbaar én op een hoog niveau te houden.
Het effectief ondersteunen van de zorgprofessional, het slim(mer) organiseren van de zorg binnen de totale keten en de inzet van technologie om bijvoorbeeld zorg op afstand mogelijk te maken of  de eigen gezondheid (proactief) te kunnen monitoren zijn een aantal zichtbare ontwikkelingen die zijn ingezet om de zorg efficiënter te maken. Tel daarbovenop alle ontwikkelingen die plaatsvinden binnen medische wetenschap, zoals bijvoorbeeld het gebruik van 3d printing, mixed reality, advanced analytics en robotica dan is 1 ding zeker, als er één vakgebied is waar op grote schaal innovaties plaatsvinden die gedreven worden vanuit technologische innovaties dan is het wel de gezondheidszorg. Dit vraagt om een nauwe samenwerking tussen de beide disciplines en dus nadrukkelijk partners op gebied van ICT die daadwerkelijk oplossingen kunnen helpen realiseren die bijdragen aan zowel de benodige innovatie als efficiëntie binnen de zorg

OVER BREINWAVE

Breinwave is geen ICT partner die zich richt op het ontwikkelen van (innovatieve) medische apparatuur of specifieke medische toepassingen. Breinwave is daarentegen wel een partner met veel kennis van de zorgsector en dan met name de toeleveranciers binnen de zorgsector en de care. Als partner van Microsoft combineert Breinwave haar kennis van de zorgmarkt met diepgaande kennis van het Microsoft cloud platform. Zo willen we samen met u experimenteren en oplossingen realiseren die de samenhang tussen uw cliënten, zorgprofessionals, zorgpartners en technologie versterken. 

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE ZORG

COMPAS

Onze dienst voor ondernemers, bestuurders en management. Hulp bij ICT visie en strategie op maat

SMART

Onze dienst waarin data centraal staat. Op weg naar een data-gedreven organisatie en de relevante inzichten.

CANVAS

Onze dienst voor productieve en betrokken medewerkers. Het digitale werkplekconcept voor ondernemend en lerend Nederland.

LABS

Onze dienst waarin belangrijke technologische ontwikkelingen centraal staan. Gericht op zoek naar kansen.

SENSE

Onze dienst gericht op uw cliënten en zorgpartners. Effectief online zaken doen op een manier die bindt en boeit.

CLOUDFORYOU

Onze dienst waarmee we u voorzien van de juiste software en ondersteuning. Per gebruiker, per maand, op maat.

Inspiratie