SERVICE

De sector die er op een persoonlijke manier voor zorgt dat alles in beweging blijft.

Consumenten stellen steeds hogere eisen aan de geboden service door een bedrijf waarvan een product of dienst is afgenomen. Daar waar technologische ontwikkelingen bedrijven volop kansen bieden voor verbeterde of nieuwe servicediensten, neemt tegelijkertijd de verwachting bij de consument hierover ook toe. Zo verwachten we allemaal dat onze online bestelling liefst dezelfde dag nog wordt afgeleverd, we proactief geïnformeerd worden over belangrijke updates of ontwikkelingen en accepteren we allang niet meer dat we 5 minuten in de wacht zitten aan te telefoon om onze vraag of klacht beantwoord te krijgen. Desondanks dat de kwaliteit van service bij veel organisaties sterk is verbeterd zien we daarom toch een trend dat klanten over het algemeen minder tevreden zijn. Ontwikkelingen op het gebied van webcare, internet of things, social CRM en artifical inteligence bieden echter grote mogelijkheden om deze trend de komende tijd weer positief om te buigen.

OVER BREINWAVE

Als partner van Microsoft combineert Breinwave haar kennis van de services markt met diepgaande kennis van het Microsoft cloud platform. Zo willen we samen met u experimenteren en oplossingen realiseren die de samenhang tussen uw klanten, medewerkers en technologie versterken. Oplossingen waarmee u uw klanten en medewerkers (ver)bindt vanuit interactie én beleving. 

ONZE OPLOSSINGEN VOOR SERVICEBEDRIJVEN

COMPAS

Onze dienst voor ondernemers, bestuurders en management. Hulp bij ICT visie en strategie op maat.

CANVAS

Onze dienst voor productieve en betrokken medewerkers. Het digitale werkplekconcept voor ondernemend en lerend Nederland.

SENSE

Onze dienst gericht op uw klanten en partners. Effectief online zaken doen op een manier die bindt en boeit.

SMART

Onze dienst waarin data centraal staat. Op weg naar een data-gedreven organisatie en de relevante inzichten.

LABS

Onze dienst waarin belangrijke technologische ontwikkelingen centraal staan. Gericht op zoek naar kansen.

CLOUDFORYOU

Onze dienst waarmee we u voorzien van de juiste software en ondersteuning. Per gebruiker, per maand, op maat.

Inspiratie

Interview met Ernst-Jan Stigter

Interview met Ernst-Jan Stigter

Denken en doen als Cornelis Corneliszoon Peter de Haas in gesprek met Ernst-Jan Stigter, CEO van Microsoft Nederland Ernst-Jan Stigter is sinds juni 2016 CEO van Microsoft Nederland. Daarvoor was hij onder andere Vice President Sales Marketing & Services in...

read more
Interview met Eduard Beck

Interview met Eduard Beck

De digitale transformatie in het onderwijs: de weg naar gepersonaliseerd leren Eduard Beck is sinds 2009 eindverantwoordelijk voor de op het onderwijs gerichte activiteiten van Microsoft Nederland. Een gesprek met hem leidt al snel naar fascinerende onderwerpen zoals...

read more