RETAIL

Elke dag werken aan de ultieme klantbeleving

De retailmarkt is volop in beweging. Terwijl traditionele ketens een beweging maken naar online openen winkels die groot zijn geworden op het web fysieke winkels om nog dichter bij de klant te komen. Gelijktijdig is iedereen op zoek naar manieren om klanten te binden aan hun merk waarbij de inzet van innovatieve technologieën een steeds belangrijkere rol speelt. Winkels waar je automatisch afrekent bij het verlaten van de winkel, Virtual of Mixed Reality toepassingen die worden ingezet om de klant een unieke ervaring te bieden en virtuele assistenten die op elk moment beschikbaar zijn om klanten te helpen (en te verleiden) zijn maar een paar voorbeelden van de enorme hoeveelheid innovaties die plaatsvinden in deze zeer concurrerende markt. De technologische ontwikkelingen die retailers kunnen helpen om hun ambities waar te maken gaan razendsnel, maar vraagt nadrukkelijk om een partner op gebied van ICT die kan helpen de juiste koers te bepalen en te realiseren.

OVER BREINWAVE

Als partner van Microsoft en Retail Connected combineert Breinwave haar kennis van de retailmarkt met diepgaande kennis van het Microsoft cloud platform. Zo willen we samen met u experimenteren en oplossingen realiseren die de samenhang tussen uw klanten, medewerkers en technologie versterken. 

Oplossingen waarmee u uw klanten en medewerkers (ver)bindt vanuit interactie én beleving.

ONZE OPLOSSINGEN VOOR DE RETAIL

COMPAS

Onze dienst voor ondernemers, bestuurders en management. Hulp bij ICT visie en strategie op maat

CANVAS

Onze dienst voor productieve en betrokken medewerkers. Het digitale werkplekconcept voor ondernemend en lerend Nederland.

SENSE

Onze dienst gericht op uw klanten en partners. Effectief online zaken doen op een manier die bindt en boeit.

SMART

Onze dienst waarin data centraal staat. Op weg naar een data-gedreven organisatie en de relevante inzichten.

LABS

Onze dienst waarin belangrijke technologische ontwikkelingen centraal staan. Gericht op zoek naar kansen.

CLOUDFORYOU

Onze dienst waarmee we u voorzien van de juiste software en ondersteuning. Per gebruiker, per maand, op maat.

Inspiratie