ONDERWIJS

Het fundament van onze kenniseconomie, werken aan ontwikkelen van talent

De snelle ontwikkelingen op technologisch gebied bieden enorm veel kansen voor de onderwijsmarkt. Zowel onder docenten als studenten neemt de behoefte zichtbaar toe om deze technologieën naar eigen inzicht te gebruiken ten behoeve van het individuele leerproces. Een ontwikkeling waarin het draait om de vraag: hoe stellen we elke leerling elke dag en overal in staat zijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen en hem of haar daarbij te helpen. 21st century skills, gepersonaliseerd leren, digitale leermiddelen, digitale vaardigheden, BYOD en student analytics zijn zomaar een aantal termen die niemand meer onbekend zijn die vandaag de dag bij het onderwijs betrokken zijn en in het verlengde liggen van deze ontwikkeling. De vraag die bij veel onderwijsinstellingen echter leeft is hoe deze transitie het beste kan worden gemaakt met de bestaande beschikbare middelen.

OVER BREINWAVE

Als partner van onder andere Microsoft (Educatie) en SLB Diensten heeft Breinwave veel ervaring binnen het onderwijs. Ervaring die zich uitstrekt van primair tot universitair onderwijs waarbij we onderwijsinstellingen willen helpen bij het slim inzetten van het Microsoft platform in de context van desbetreffende school of scholengroep. Van de ondersteunende organisatie tot in de klas. Hiervoor beschikken we niet alleen over de benodigde diepgaande kennis van technologieën als Office 365, Azure, EMS en MR/VR, maar vooral ook over de ervaring om deze te vertalen naar oplossingen op gebieden als medewerkers- en leerlingportalen, device management, samenwerken, studenten analytics en cloud transitie, maar ook ICT strategie en advies of het ontwikkelen van de o zo belangrijke digitale vaardigheden.

ONZE OPLOSSINGEN VOOR HET ONDERWIJS

COMPAS

Onze dienst voor bestuurders en onderwijsdirecteuren. Hulp bij ICT visie en strategie op maat

CANVAS

Onze dienst voor productieve en betrokken medewerkers en docenten. Het digitale werkplekconcept voor lerend Nederland.

SENSE

Onze dienst gericht op leerlingen en ouders. Effectief communiceren op een manier die bindt en boeit.

SMART

Onze dienst waarin data centraal staat. Op weg naar een data-gedreven organisatie en de relevante inzichten.

LABS

Onze dienst waarin belangrijke technologische ontwikkelingen centraal staan. Gericht op zoek naar kansen.

CLOUDFORYOU

Onze dienst waarmee we u voorzien van de juiste software en ondersteuning. Per gebruiker, per maand, op maat.

Inspiratie

Interview met Eduard Beck

Interview met Eduard Beck

De digitale transformatie in het onderwijs: de weg naar gepersonaliseerd leren Eduard Beck is sinds 2009 eindverantwoordelijk voor de op het onderwijs gerichte activiteiten van Microsoft Nederland. Een gesprek met hem leidt al snel naar fascinerende onderwerpen zoals...

read more