MKB

De banenmotor van Nederland en kraamkamer van innovatie 

Met ruim 70 procent van de werkgelegenheid in het bedrijfsleven en ruim één miljoen ondernemers kan het MKB met recht de banenmotor van Nederland worden genoemd. Een sector die door digitalisering structureel aan het veranderen is, maar waar veel ondernemers ook nog dagelijks worstelen met de vraag hoe zij van de kansen kunnen profiteren die digitalisering hen biedt. Dat merken veel ondernemers, maar vooral de kleinere hebben vaak niet de tijd en de expertise om hier adequaat op in te spelen.

OVER BREINWAVE

Met Cloudforyou beschikt Breinwave over zowel kennis als een specifieke propositie voor de MKB markt rondom het Microsoft cloud platform. Zo willen we u oplossingen bieden die u daadwerkelijk ontzorgen als het gaat om het effectief inzetten van technologie. 

ONZE OPLOSSINGEN VOOR HET MKB

COMPAS

Onze dienst voor bestuurders en onderwijsdirecteuren. Hulp bij ICT visie en strategie op maat

SMART

Onze dienst waarin data centraal staat. Op weg naar een data-gedreven organisatie en de relevante inzichten.

CANVAS

Onze dienst voor productieve en betrokken medewerkers. Het digitale werkplekconcept voor ondernemend en lerend Nederland.

LABS

Onze dienst waarin belangrijke technologische ontwikkelingen centraal staan. Gericht op zoek naar kansen.

SENSE

Onze dienst gericht op uw klanten en partners. Effectief online zaken doen op een manier die bindt en boeit.

CLOUDFORYOU

Onze dienst waarmee we u voorzien van de juiste software en ondersteuning. Per gebruiker, per maand, op maat.

Inspiratie

Feenstra

Feenstra

Internet of Things als bron van innovatie bij installatie- en onderhoudsorganisatie Feenstra Ook - of misschien wel juist - in hun directe omgeving hechten mensen steeds meer aan comfort, veiligheid en gemak. Als een van de grootste installatie- en...

read more
Breinwave Breakthrough Innovations

Breinwave Breakthrough Innovations

Ontwikkelingen op het gebied van digitalisering gaan razendsnel. Resulterend in baanbrekende technologieën die als slimme aanjager kunnen dienen van innovaties binnen uw eigen organisatie. Voor uw medewerkers en uw klanten. Voor de korte en lange termijn. Omdat innovatie nu eenmaal nooit af is.

read more