/* */

Life is short, work somewhere awesome

TROTS OP ONZE MENSEN

TROTS OP ONZE MENSEN

Wij zijn Breinwave

Onze medewerkers zijn professioneel, ambitieus, een tikkie eigenwijs en denken zowel klant- als oplossingsgericht. Deze eigenschappen komen terug in de werkwijze en resultaten. Zo blijven we onder andere volhardend zoeken naar antwoorden op diverse vraagstukken, vinden wij het aangaan van relaties belangrijk en is ons team nauw betrokken bij de klanten. Niet alleen extern maar ook intern zetten we ons in om het beste uit ieder project te halen.
Betrokken, Gedreven, Positief, Betrouwbaar en een tikkeltje Eigenwijs

Gedreven

Passie. Energiek. Inspirerend. Team efforts. Ertoe willen doen. Echt het verschil willen maken. Streven naar maximaal resultaat, kwaliteit en klanttevredenheid. Geen genoegen nemen met een zesje. Ook niet met een zeven. Toch minimaal een acht. Maar liever nog meer. Het beste uit jezelf willen halen. Pro-actief. De klant ongevraagd adviseren (eigenwijs?). Met nieuwe ideeën blijven komen. Challengen.

Betrokken

Commitment. Ownership. Geen negen tot vijf cultuur, maar er ’s nachts over dromen. Blij worden van succes. En je rot voelen als iets niet lukt. Altijd het beste voor de klant willen. Elkaar helpen. En elkaars hulp durven vragen. Weten waarom we de dingen doen. Wat het achterliggende doel is. Gaan voor lange termijn relaties i.p.v. eenmalige projecten.

Expert

Hoog opgeleide medewerkers. Uitgebreide kennis en ervaring. Specialisten op veel gebieden. Goede mix van senioriteit en jonge mensen. Diversiteit aan competenties. Veel samenwerking binnen het team zodat we de juiste expertise op het juiste moment kunnen inzetten. Leergierigheid. Voorop willen lopen. Kennis willen delen.

Innovatief

Altijd kansen zien, denken in mogelijkheden, zaken in beweging willen brengen, durven te veranderen, omdenken, voorop lopen, passie voor (nieuwe) technologie, nieuwsgierig naar mogelijkheden, actief experimenteren en onderzoeken.

Betrouwbaar

Open. Het beste voor de klant willen. Authentiek. Geen verborgen agenda’s. Geen vendor lock-in. Uitgaan van wederzijds vertrouwen. Open voor samenwerking met andere partijen.

Bas
van de Sande

Berry
Schreuder

Cindy
Satter

Eelco
Vink

Floor
Latijnhouwers

Jacques
van der Laan

Janneke
Spiekerman

Johan
van Wijk

Joost
Bentvelsen

Lanzo
van Slooten

Marc
Haas

Marco
Faase

Marcel
de Groot

Mark
Mijnders

Menno
Windsma

Merlijn
Koppejan

Michelle
Ermen

Mick
Janssen

Pascal
van der Heiden

Patricia
Haullussy

Peter
de Haas

Ralph
van der Meer

Suraj
Soerdjbali

Wouter
van Velzen

Freek
ten Broek

Ron
Peeze-Binkhorst

Word jij onze
nieuwe collega?

Werken bij Breinwave

Onze mensen

Tevreden medewerkers maken tevreden klanten. Klinkt soft? Bij Breinwave vinden we van niet. We weten uit ervaring dat gemotiveerde, kundige en enthousiaste medewerkers wel degelijk bijdragen aan de tevredenheid van onze klanten. Vandaar ook dat wij naast uitdagend werk onze medewerkers volop de ruimte geven zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we onze kennis en ervaring zoveel mogelijk delen met anderen. Zowel met collega’s onderling als met klanten en leveranciers.

Onze cultuur

Cultuur moet je voelen, ervaren. Om je toch een indruk te geven, krijg je hier onze cultuur in enkele key words: transparant, down to earth, ongedwongen, mix van senior, medior en junior professionals, energiek, ambitieus, passie voor (Microsoft) technologie. En bovenal passie voor mensen en het maken van vertaalslagen van businessdoelstellingen naar technologie. Herken jij je in deze omschrijving? Dan is Breinwave voor jou waarschijnlijk de werkgever met de juiste cultuur.

Onze projecten

Oppervlakte is lengte maal breedte. Bij Breinwave houden we alleen niet van oppervlakkig. Bij ons gaat het om de inhoud; ons specialisme zit ‘m dus in de breedte en diepte. We bieden meer dan diepgaande kennis van onder meer Productiviteit, Office365, Dynamics CRM (Online), BI, SharePoint en .Net. Breinwave onderscheidt zich niet alleen door afzonderlijke technologieën te doorgronden, adviseren en implementeren, we doen dat vooral door oog te hebben voor de onderlinge samenhang. Breinwave is als geen ander in staat om over de afzonderlijke deeloplossingen heen te kijken.


Ook werken bij Breinwave? Bekijk onze vacatures!

Pin It on Pinterest