/* */

“I never lose. Either I win or I learn”
Joost Bentvelsen

joost.bentvelsen@breinwave.nl,+31 653984446

De wereld is aan het veranderen. Klanten en concurrenten komen overal vandaan en hebben meer en meer kennis van zaken. Dit dwingt bedrijven na te denken over hun echte toegevoegde waarde voor hun klant. En als gevolg hiervan veranderen ook de eisen die aan software gesteld worden zodat interne systemen goed aansluiten op de buitenwereld. Met thema's als nieuwe manieren van samenwerken en communiceren, het mobiele werken, omgaan met social media en het integreren van systemen zowel intern als binnen de gehele supply chain.

Juist op die onderwerpen ben ik in staat om tot snel resultaat te komen. Ik heb de afgelopen 15 jaar dagelijks organisaties geadviseerd over integratievraagstukken, mobiele applicaties en webbased solutions zoals portals en webshops. Met diverse oplossingen om direct in contact te staan met klanten, leveranciers en medewerkers buiten de fysieke muren van het bedrijf.
Hierbij ben ik in staat de bedrijfsdoelstellingen goed te doorgronden en snel tot de kern te komen, om vervolgens mijn ervaring en creativiteit aan te wenden om steeds de juiste software doeltreffend in te zetten. Bijvoorbeeld om kosten te besparen, omzet te vergroten, kwaliteit te verhogen en/of inzicht te verbeteren. En zo hoort het wat mij betreft, want software moet altijd in dienst staan van de bedrijfsdoelstellingen waar het wordt ingezet.

Graag word ik ook uitgedaagd tot het verzinnen van nieuwe oplossingen. Door doelstellingen, eisen en wensen concreet en specifiek te maken, om deze vervolgens te vertalen in een functioneel en technisch applicatieontwerp. Hierbij ontwerp ik applicaties zo dat deze generiek en zo simpel mogelijk toepasbaar zijn. Dit leidt tot toekomstbestendige oplossingen die waardevol blijven in een veranderende omgeving.

Lees ook over onze andere medewerkers!

 

Pin It on Pinterest