Samen verder als één Broad Horizon

Na een paar jaar onder de naam Breinwave de markt van dienst te zijn geweest veranderen we per 1 november 2019 onze naam in Broad Horizon. Januari 2018 hebben we ons aangesloten bij Broad Horizon en nu is het dan eindelijk zo ver dat we zelf ook als Broad Horizon verder gaan.

Door deze stap bieden wij onze klanten het voordeel van veel extra kennis, oplossingen, ervaring en slagvaardigheid. Daarmee zijn wij in staat hen nog beter te helpen bij hun groei, innovatie en veranderende omgeving. Men ziet een nieuwe naam en een nieuw logo; bestaande contracten, afspraken en voorwaarden blijven echter vooralsnog gelijk. Ook hetzelfde vertrouwde team van gespecialiseerde medewerkers blijft de klanten ondersteunen en men houdt het persoonlijke aanspreekpunt voor de vertrouwde adviezen en ondersteuning.

Wat is Broad Horizon?

Broad Horizon is de samenwerking tussen Abecon, Breinwave, House of Engagement, GreatCircle, Partner Sales, True en Cmotions. Allemaal gerenommeerde bedrijven die met de inzet van moderne technologie organisaties helpen hun groei te realiseren en de digitale transformatie vorm te geven. Door de kennis van deze bedrijven te combineren zorgen we ervoor dat we continu nieuwe diensten aan kunnen bieden die nog meer aansluiten bij de veranderende vraag van onze klanten. Het dienstenportfolio van Broad Horizon omvat alle essentiële bouwstenen die nodig om onze klanten te helpen bij het bereiken van hun doelen. Dit zijn naast bedrijfsapplicaties bijvoorbeeld ook bouwstenen als business consultancy op het gebied van adoptie en change management, data-analyses, artificial intelligence, Platform as a Service (PaaS), managed hosting en digitale werkplekken. Als Broad Horizon hebben wij de juiste kennis in huis om onze klanten te ondersteunen om continu te innoveren, leren en verbeteren. Wij borgen dit door onszelf te organiseren rondom verticale markten en competenties. Zo combineren we marktkennis met de nieuwste technologie gericht op uw specifieke business vraagstukken.

Categories

Auteur

Johan van Wijk