Overname CLOUDFORYOU

NIEUWEGEIN, 6 maart 2017 – ICT-dienstverlener Breinwave heeft per 1 maart jongstleden Microsoft Cloud Solution Provider CLOUDFORYOU overgenomen. Met de overname wordt CLOUDFORYOU een integraal onderdeel van Breinwave. Dit betekent dat vanaf heden alle ICT-diensten in abonnementsvorm onder de naam Breinwave naar de markt worden gebracht.

De combinatie van Breinwave en CLOUDFORYOU

Met de overname van CLOUDFORYOU breidt Breinwave zijn positie aanzienlijk uit als partner op het gebied van Microsoft publieke clouddiensten. Peter de Haas, oprichter en directeur van Breinwave, benadrukt: “Samen met CLOUDFORYOU kunnen wij onze klanten voorzien van meer flexibiliteit. De huidige diensten van Breinwave worden uitgebreid met de kracht van CLOUDFORYOU: telefonie, remote beheer en support. Daarnaast wordt het CLOUDFORYOU merk uitgebreid met abonnementsdiensten rondom onder andere: Microsoft Dynamics 365, Microsoft Azure en de Microsoft Enterprise Mobility Suite (EMS). Ik ben trots op deze uitbreiding en op Menno Windsma, directeur van CLOUDFORYOU, als nieuw lid van het managementteam”.

Clouddiensten aanzetten én inzetten

Organisaties willen toewerken naar een samenhangende, digitale strategie om te innoveren, te groeien en om rendement uit hun ICT-investeringen te halen. Veel organisaties krijgen dit momenteel nog niet voor elkaar. Het bereiken van dit doel is exact wat Breinwave en CLOUDFORYOU bindt en drijft! Menno Windsma hierover: “Met CLOUDFORYOU hebben we inmiddels meer dan bewezen dat ICT toegankelijker wordt voor het MKB door het inzetten van standaard clouddiensten en deze te verpakken in een aantrekkelijk abonnementsmodel. Het mooie is dat onze diensten echt iets toevoegen aan de standaard clouddiensten van Microsoft. In plaats van ons alleen maar te richten op het ‘aanzetten’, bieden we onze klanten oplossingen waar ze ICT echt kunnen ‘inzetten’. De combinatie aan diensten met Breinwave maakt dat we de vraag in de markt nog beter en nog breder kunnen beantwoorden”.

Over CLOUDFORYOU

CLOUDFORYOU is in 2010 opgericht door Menno Windsma. De focus van de dienstverlening ligt op het verhogen van de productiviteit en tegelijkertijd het verlagen van de ICT-kosten; slim online werken op basis van clouddiensten. Naast een werkende oplossing biedt CLOUDFORYOU haar klanten een breed portfolio aanvullende diensten waardoor zij tevens over een lokaal aanspreekpunt beschikken.

Over Breinwave

Breinwave is een ICT-bedrijf met betrokken medewerkers met jarenlange ervaring in de zorg, het onderwijs, de retail, handel en logistiek en zakelijke dienstverlening. Breinwave werkt vanuit de filosofie dat geen organisatie hetzelfde is en dat ieder mens binnen een organisatie zijn of haar eigen manier van werken heeft. Breinwave is onderdeel van Broad Horizon welke behoort tot de top 5 van Nederlandse managed hosting- en cloudbedrijven. Hier kunnen organisaties terecht voor advies en alle gewenste ondersteuning om hun applicaties geïntegreerd vanuit de cloud voor hen te laten werken.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.breinwave.nl en vragen bij marketing executive Yvette van Erp (06-14652707).

Auteur

Peter de Haas

Founder and Managing Director