/* */

VAN BEHOUDEND NAAR DURVEN

VAN BEHOUDEND NAAR DURVEN

Innovatiekracht

De wereld om ons heen verandert vandaag de dag zo ontzettend snel dat wat vandaag een zekerheid lijkt te zijn morgen compleet achterhaald kan zijn.

Traditionele bedrijven worden massaal uitgedaagd door innovatieve startups die zich veelal onderscheiden door de slimme inzet van innovatieve technologie in combinatie met een veranderend business model. Maar wat is hiervoor nodig? Innoveren vraagt om creativiteit, om durven, om experimenteren, om uit je wereld stappen en afkijken, om mislukken (wat geen mislukking is), om dromen en vooral om niet in belemmeringen te denken. Innoveren vraagt echter ook om een ICT infrastructuur die flexibel is, om een doordachte architectuur en om een “agile” organisatie die snel kan inspelen op ideeën.

Zo kunt u anticiperen op wat er op u afkomt!

Benut de cloud!

Cloud computing biedt ongekende kansen als het gaat om toegang tot de meest innovatieve technologieën. U kunt met een doordachte architectuur niet alleen de flexibiliteit van uw IT infrastructuur sterk verbeteren, maar ook snel en betaalbaar concepten uitproberen waar voorheen veelal een (te) grote investering voor noodzakelijk was.
Zo kunt u nu doen wat vroeg niet mogelijk was!


Werk agile!

Durven dromen over ambities die op het oog onmogelijk lijken, is een belangrijke kwaliteit om tot de meest innovatieve ideeën te komen. Dit is niet een eenmalige oefening of workshop, dit vraagt om een structurele verandering in ons denken waarin onzekerheid de enige constante is en we morgen durven bij te stellen wat we gisteren bedacht hebben.
Zo blijft u in beweging!


Denk vooruit!

Bent u eigenlijk voorbereid op de komst van de “Uber” in uw branche? Of heeft u zelf ideeën over hoe de mogelijke “Uber” in uw branche eruit zou kunnen zien? In een wereld die zo snel verandert is het belangrijk dat u uzelf uitdaagt om 3 stappen vooruit te blijven denken en te anticiperen op ontwikkelingen die nog in ontwikkeling zijn.
 Zo wordt u niet verrast, maar verrast u!


Innovatieve partners & producten

Breinwave is er van overtuigd dat de beste ideeën worden voortgebracht door slimme samenwerkingsverbanden. Partnerships die complementair zijn en waarde verhogend werken voor onszelf en voor onze klanten.
Breinwave er ook van overtuigd dat maatwerk tot een minimum moet worden gehouden om wendbaar te blijven richting de toekomst. Breinwave kiest daarom met zorg voor innovatieve technologieën die standaard rijke functionaliteit bieden maar het vermogen in zich hebben om zonder maatwerk te worden aangepast aan de behoefte van de klant.
Zo komen we samen tot het beste resultaat!

Klantcases

Breinwave ondersteunt grote en kleine klanten. Ongeacht het formaat, zijn zij voor ons allemaal van even groot belang. Wij zijn trots op onze klanten en het werk dat zij doen. Wij dragen graag een steentje bij door ervoor te zorgen dat u als klant zorgeloos en efficiënt uw dagelijkse werkzaamheden uit kunt voeren. We zijn inmiddels best goed thuis in een aantal markten, zoals de zorg, het onderwijs, de retail, de handel en logistiek en de zakelijke dienstverlening.

Stuk voor stuk betekenisvol.

Het Team

Onze medewerkers zijn professioneel, ambitieus, een tikkie eigenwijs en denken zowel klant- als oplossingsgericht. Deze eigenschappen komen terug in de werkwijze en resultaten. Zo blijven we onder andere volhardend zoeken naar antwoorden op diverse vraagstukken, vinden wij het aangaan van relaties belangrijk en is ons team nauw betrokken bij de klanten. Niet alleen extern maar ook intern zetten we ons in om het beste uit ieder project te halen.

Betrokken, Gedreven, Positief, Betrouwbaar en een tikkeltje Eigenwijs

 

Berry

Suraj

Joost

Peter

Merlijn

Ron


Betrokken
Partner

Breinwave is een ICT bedrijf met betrokken medewerkers. Samen hebben we jarenlange ervaring in de zorg, het onderwijs, de retail, de handel en logistiek en de zakelijke dienstverlening. We kennen de werkprocessen door en door en weten waar het over gaat. We snappen dat geen enkele organisatie hetzelfde is en dat ieder mens binnen een organisatie zijn of haar eigen manier van werken heeft. Daarom vertellen we u niet hoe technologie voor u moet werken, maar luisteren we goed en helpen wij u ontdekken wat u nodig heeft om uw werkprocessen te stroomlijnen.
Daar kunt u op vertrouwen!

 

Prettige
Adviseurs

Wij geloven dat technologie de onzichtbare kracht kan zijn van iedere organisatie, zodat bedrijfsdoelen met plezier verwezenlijkt kunnen worden. We volgen daarom de ontwikkelingen op de voet en maken voor u de vertaalslag naar een betrouwbaar advies voor de lange termijn. Zo groeit uw organisatie op een prettige manier mee met de nieuwe mogelijkheden en speelt u handig in op de wensen van uw (potentiële) medewerkers en klanten.
Dat geeft inzicht en rust!

 

Pragmatische
Oplossingen

We weten als geen ander hoe goed afgestemde ICT-oplossingen de productiviteit en het werkplezier binnen uw organisatie kunnen vergroten. Daarbij zien wij technologie als een middel voor een slimme, efficiëntere manier van werken, niet als doel op zich. Door samen te kijken hoe de communicatie en de samenwerking tussen medewerkers, afdelingen en klanten verbeterd kan worden, kunnen we processen inrichten met pragmatische oplossingen. We gaan daarbij graag duurzame relaties aan die waardevol zijn voor iedereen.
Zo komen we samen verder!

Pin It on Pinterest