/* */

BREINWAVE HOLOLENS

BREINWAVE HOLOLENS

Ervaar de mogelijkheden

De Hololens is een bril in de vorm van een combinatie tussen Google Glass en de virtual reality-bril Oculus Rift. Het apparaat lijkt op een grote skibril met het frame van een helm, maar dan zonder de bovenkant. De drager ziet hologrammen door transparante glazen die geprojecteerd zijn in de echte wereld. De HoloLens creëert daarmee extra lagen op de werkelijkheid.De HoloLens van Microsoft zal dan ook zeker de zakelijke wereld in beweging brengen en nieuwe zakelijke mogelijkheden bieden. Zo is de bril bijvoorbeeld ideaal als aanvulling op servicewerkzaamheden op afstand. Zowel voor interne als externe bedrijfsprocessen.Breinwave laat u graag de mogelijkheden zien van deze augmented reality (toegevoegde werkelijkheid). Onderzoek waar deze technologie, marketing of communicatie mee zou kunnen aanvullen?Met de hololens ziet u meer

Breinwave Hololens workshops

Leren

Hoe werkt de Hololens? Hoe gaat het proces van apps ontwikkelen? Wat is Mixed Reality precies? Wij weten dat u het antwoord op deze vragen graag beantwoord ziet. Daarom beginnen we met een presentatie om dieper in te gaan op de geschiedenis en de technologie van de Hololens.

Ervaren

Onder begeleiding van een operator van Breinwave gaat u zelf de Hololens en Mixed Reality ervaren. Hiervoor maken wij niet alleen gebruik van de standaard apps, maar ook van door onszelf ontwikkelde apps om uw ervaring onvergetelijk te maken. Ook kan er meegekeken worden met de Hololens op een beeldscherm zodat niemand zich hoeft te vervelen.

Brainstormen

Als laatste gaan we samen brainstormen hoe de Hololens binnen uw vakgebied/organisatie toegepast kan worden.

“Zo maakt Breinwave uw hololens ambities waar”

breinwave originals

innoveren en inspireren, daar werken wij voor!

Breinwave is intern continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe apps geschikt voor de Microsoft hololens. Dit doen we samen met zowel onze vaste medewerkers als onze ijverige studenten van de Breinwave Academy.

Molecule builder

Maak je eigen 3D scheikundige moleculen op basis van atomen, door tegen de bril te praten.
Tech: Hololens SDK (speech gestures) / Unity3D / .Net

Pacman route

Zet een route uit voor Pacman in uw kantoor. Kan Pacman ook gevangen worden door de spookjes?
Tech: Hololens SDK (Spatial Mapping) / Unity3D / .Net

Mosquito escape

Luister waar de mug is en probeer de muskiet te ontlopen. Hoe lang hou jij dit irritante muggen geluid vol?
Tech: Hololens SDK (Spatial Sound) / Unity3D / .Net

Build your Rocket

Bouw een raket door de juiste onderdelen in de goede volgorde te plaatsen en lanceer de raket. Hoe snel heeft u de raket de lucht in?
Tech: Hololens SDK / Vuforia / Unity3D / .Net

Cindy & de Hololens

Ik doe onderzoek naar het implementeren van de HoloLens in de gymzaal en het bewegingsonderwijs op scholen. In samenwerking met Breinwave wordt er een app gerealiseerd die in het bewegingsonderwijs gebruikt kan worden. De HoloLens-drager lijkt te balanceren over een eenvoudig parcours, maar in werkelijkheid is dit een spel. De technologie is klaar voor het onderwijs, maar het onderwijs ook voor de technologie?

Robert & de Hololens

Met dit onderzoek is het doel om te kijken hoe de HoloLens gebruikt kan worden in het lichamelijk onderwijs. Ik ben verantwoordelijk voor het programmeren van de app. Hierbij moet rekening gehouden worden hoe de HoloLens gebruikt kan worden. De HoloLens is nu nog een groot en zwaar apparaat en is niet geschikt om mee te rennen. De app is gericht op het gebruik maken van de omgeving om een interessant spel te maken.

Hololens research? Dat wil ik ook!

Breinwave is altijd op zoek naar nieuwe talenten die zich willen verdiepen in de wereld van de Hololens. Ben jij het technisch talent dat we zoeken?

Naar de breinwave Academy

Vraag een workshop aan!

Wij hopen dat u enthousiast bent geworden over de Hololens. Graag vertellen wij u hier meer over. Vraag vrijblijvend een workshop aan!

3 + 11 =

Of neem vrijblijvend contact op

Ralph


Ralph van der Meer, AR/MR Expert en HoloLens Expert, helpt je graag verder om samen te kijken welke mogelijkheden de Hololens voor jou organisatie kan betekenen.
e-mail: ralph.vandermeer@breinwave.nl
tel: +31 6 83 69 61 67

Het Team

Onze medewerkers zijn professioneel, ambitieus, een tikkie eigenwijs en denken zowel klant- als oplossingsgericht. Deze eigenschappen komen terug in de werkwijze en resultaten. Zo blijven we onder andere volhardend zoeken naar antwoorden op diverse vraagstukken, vinden wij het aangaan van relaties belangrijk en is ons team nauw betrokken bij de klanten. Niet alleen extern, maar ook intern zetten we ons in om het beste uit ieder project te halen.

Betrokken, Gedreven, Positief, Betrouwbaar en een tikkeltje Eigenwijs

Ralph

Mickey

Cindy

Robert


Betrokken
Partner

Breinwave is een ICT bedrijf met betrokken medewerkers. Samen hebben we jarenlange ervaring in de zorg, het onderwijs, de retail, de handel en logistiek en de zakelijke dienstverlening. We kennen de werkprocessen door en door en weten waar het over gaat. We snappen dat geen enkele organisatie hetzelfde is en dat ieder mens binnen een organisatie zijn of haar eigen manier van werken heeft. Daarom vertellen we u niet hoe technologie voor u moet werken, maar luisteren we goed en helpen wij u ontdekken wat u nodig heeft om uw werkprocessen te stroomlijnen.
Daar kunt u op vertrouwen!

 

Prettige
Adviseurs

Wij geloven dat technologie de onzichtbare kracht kan zijn van iedere organisatie, zodat bedrijfsdoelen met plezier verwezenlijkt kunnen worden. We volgen daarom de ontwikkelingen op de voet en maken voor u de vertaalslag naar een betrouwbaar advies voor de lange termijn. Zo groeit uw organisatie op een prettige manier mee met de nieuwe mogelijkheden en speelt u handig in op de wensen van uw (potentiële) medewerkers en klanten.
Dat geeft inzicht en rust!

 

Pragmatische
Oplossingen

We weten als geen ander hoe goed afgestemde ICT-oplossingen de productiviteit en het werkplezier binnen uw organisatie kunnen vergroten. Daarbij zien wij technologie als een middel voor een slimme, efficiëntere manier van werken, niet als doel op zich. Door samen te kijken hoe de communicatie en de samenwerking tussen medewerkers, afdelingen en klanten verbeterd kan worden, kunnen we processen inrichten met pragmatische oplossingen. We gaan daarbij graag duurzame relaties aan die waardevol zijn voor iedereen.
Zo komen we samen verder!

Pin It on Pinterest