Notice: Undefined index: scheme in /data/www/breinwave/breinwave.nl/public_html/wp-includes/media.php on line 4322

Notice: Undefined index: scheme in /data/www/breinwave/breinwave.nl/public_html/wp-includes/media.php on line 4323

SENSE

Online zaken doen met uw klanten en partners op een manier die goed voelt

We hoeven niet ver om ons heen te kijken om waar te nemen dat de wereld waarin we samenwerken en zaken doen snel en ingrijpend veranderd. Banken sluiten kantoren, webwinkels hebben een enorme impact op de meer traditionele retailconcepten en welke school heeft er inmiddels nog geen app voor Magister of SOMToday voor de ouders en leerlingen? De angst om achter te blijven heeft bij veel organisaties voor een heuse hype gezorgd rondom het thema’s als Digitale Transformatie en Customer Journey. Mooie termen, en ook zeker relevant, maar natuurlijk pas van waarde als ze lading en betekenis krijgen in uw context en die van uw klanten en partners.

Waar het wat ons betreft in de kern om draait zijn het ontwikkelen van digitale diensten die aansluiten op de context van uw klanten en uw partners. Diensten die niet alleen functioneel van toegevoegde waarde en bij voorkeur ook onderscheidend zijn, maar vooral ook aansluiten op het gevoel. Het gevoel dat moet aansluiten op de beleving die de dienst en uw organisatie bij ze oproept. Dat het ook leuk is om met u zaken te doen.

DIT IS SENSE

Onze dienst waarin uw klanten en partners centraal staan

Sense is onze aanpak die erop gericht is om samen met u op zoek te gaan naar digitale oplossingen voor uw klanten en partners die een positieve impact hebben op de interactie met en merkbeleving van uw klanten en partners. Oplossingen die u helpen om uw ambities waar te maken.  

OPLOSSINGEN EN DIENSTEN OP HET GEBIED:

E-COMMERCE

Webwinkels die aansluiten op uw bestaande processen en systemen

WEBCARE

Persoonlijke digitale assistenten en chatbots op basis van artifical intelligence

APPS & PORTALS

MyCompany apps of portalen voor uw klanten en partners

COLLABORATION

Digitale samenwerkingsomgevingen

CRM & MARKETING

Marketing Automation en Social Listening

BELEVING

Reality-oplossingen (virtual, augmented, mixed)

Inspiratie

MEER OVER WETEN?