CANVAS

Het digitale werkplekconcept
voor ondernemend en lerend Nederland

De groeiende inzet van technologie leidt meer en meer tot een werkomgeving waarin uw medewerkers dagelijks steeds meer devices en steeds meer applicaties gebruiken bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Binnen de organisatie, onderweg en thuis. Zakelijk en privé. Dit resulteert bij veel organisaties in onoverzichtelijke werkplekken, inefficiënte communicatie en gebrekkige productiviteit waarbij uw medewerkers verdwalen in een woud van applicaties, data en openstaande taken.

Bij veel organisaties ontstaat hierdoor de behoefte aan een digitale werkplek die aansluit op de context van de medewerker. Een werkplek die gepersonaliseerd, flexibel, betrouwbaar, toegankelijk en veilig is. Ongeacht de locatie, ongeacht het device, ongeacht het tijdstip. Een werkplek dat als een canvas kan worden ingekleurd naar de behoefte van uw medewerkers. 

DIT IS CANVAS

Onze dienst waarin uw medewerkers centraal staan

Canvas is dé online werkomgeving voor uw medewerkers die de voor hen relevante applicaties, informatie en collega’s samenbrengt in één overzichtelijk scherm. Op al hun devices en binnen de context van hun werkzaamheden. 

 

ONDERSCHEIDEND DOOR

OPEN ARCHITECTUUR

De volledige integratie met Office 365 en mogelijke andere aanwezige business applicaties

CLOUD-BASED

Beschikbaar als cloud oplossing (per maand per gebruiker)

MULTI-PLATFORM

Te gebruiken vanaf elk device, alle mogelijke moderne browsers en elke locatie

TIME TO IMPLEMENT

Zeer snel mee te starten en eenvoudig in beheer en gebruik

PERSONALISEERBAAR

Door uw organisatie en gebruikers eenvoudig aan te passen naar eigen wens en behoefte

VEILIG

Volledig te beveiligen en te integreren met uw devices met behulp van EMS 

Inspiratie

Volandis

Volandis

Volandis maakt vliegende start met nieuwe kantoorautomatiseringsomgeving Kennis- en adviescentrum Volandis organiseert de uitvoering van de individugerichte preventiezorg voor werknemers die onder de cao Bouw & Infra vallen. De naam is afgeleid van het Spaanse...

read more
UNICEF

UNICEF

UNICEF is de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties. De organisatie zet zich in voor de rechten van alle kinderen en streeft ernaar dat die gerespecteerd en nageleefd worden. “We werken aan blijvende verbeteringen en doen dat in alle landen. Want ieder kind...

read more

MEER OVER WETEN?